❗S.O.S❗ RENDKÍVÜLI! Orbán Viktor a magyarokhoz fordult segítségért! Ezt kéri tőlünk:


A magyar kormányfő, Orbán Viktor, rendkívüli bejelentést tett a Facebook-oldalán, arra kérve a magyar embereket, hogy fejezzék ki véleményüket és védelmezzék szuverenitásukat a közelgő uniós vitákra való tekintettel. A miniszterelnök elmondta, hogy a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig, súlyos viták várhatók Brüsszelben, és a “brüsszeli bürokraták” újra meg akarják mondani, hogy hogyan kellene élniük a magyar embereknek.
A nemzeti konzultációs íveket a posta segítségével minden családhoz el fogják juttatni, és Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy fontos, hogy mindenki részt vegyen a véleménynyilvánításban. A kormányfő kijelentette, hogy a magyarok nem hajlandóak úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek, és ezért az emberek véleményét kéri.
A videóban elmondottak szerint Orbán Viktor már megkapta a nemzeti konzultáció kérdőívét szuverenitás védelméről, és arra buzdít mindenkit, hogy a véleményükkel járuljanak hozzá a nemzeti ügyekhez. A magyarokat arra szólítja fel, hogy aktívan vegyenek részt a konzultáción, és fejezzék ki álláspontjukat az uniós ügyekben.
Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal