!Rendkívüli! Azonnal riasztották a rendőrségi helikoptereket a magyar határnál! Sajnos RENDKÍVÜLI dolog történt hazánkban:


Tovább folytatódik az összehangolt rendőrségi akció Horgos térségében. A razzia azután indult, hogy több bevándorló is meghalt Horgoson egy fegyveres leszámolásban. Már több mint ezer illegális bevándorlót gyűjtöttek be, akiknél fegyvereket és lőszereket is találtak – derül ki a hirado.hu riportjából. A szerb rendőrségi helikopterek naponta többször átfésülik a horgosi erdőket, a levegőből is kutatnak a migránsok után.
Ha mozgást észlelnek, azonnal jelzik, a gépkarabélyos katonák pedig pillanatok alatt megérkeznek a helyszínre és begyűjtik az illegális bevándorlókat. Tarthatatlanná vált a helyzet, az embercsempészbandák átvették az uralmat – állítják a horgosiak, akik szerint a mostani razzia nem jelent megoldást a migrációs problémákra. „Számtalanszor volt ilyen, számtalanszor, de eredmény nem volt. Másnap jöttek a taxik és hozták őket vissza ugyanabban a mértékben” – mondta egy helybéli. „Mivel a városban és az egyéb lakott területeken migránsok nem tartózkodhatnak, mert onnan a rendőrök begyűjtik őket, ezért a szabadkai befogadóközpontban a szokásosnál is nagyobb tömeg van” – vázolta a helyzetet a tévécsatorna tudósítója. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal