Pár órája jelentette be a nagy hírt Tóth Gabi – Hatalmas a boldogságuk, nem gondolták, hogy ez megtörténhet! Gabin már egyértelműen látszik:


Tóth Gabi Instagram-történetében szívből megosztotta rajongóival azt az örömet és meghatottságot, amit az új dala, az “Átkozott nyár” kapcsán tapasztal. A népszerű énekesnő elmondta, hogy naponta 200-250 levelet kap az új dalról, és mennyire hálás és érzelmileg meghatott az emberek pozitív visszajelzéseivel. A videóban látható volt, hogy Tóth Gabi nem tudja megállni könnyeit, miközben beszél az elárasztóan pozitív visszajelzésekről. Megosztotta rajongóival, hogy mennyire fontosak neki ezek a levelek, és mennyire értékesek a számára azok a történetek, amiket emberek mesélnek neki arról, hogyan hatott az életükre a “Átkozott nyár.”
Gabi azt is elárulta, hogy bár mindet elolvassa, sajnos ennyire sok levélre nem tud válaszolni. A dal szerzőtársa, Szabó Zé is boldogságát fejezte ki, hiszen mindketten azt szerették volna elérni, hogy az “Átkozott nyár” igazán mélyen hasson azokra, akik meghallgatják. Az énekesnő pedig hálás volt a rajongóknak és a követőinek, akik megtisztelték őket a bizalmukkal és az őszinte visszajelzéseikkel. Gabi az üzenetében kimondta, hogy nagyon boldog, és hogy a dal sikerének ilyen hatalmas visszhangja valóban kivételes és megható élmény számára. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal