Most kaptuk a felfoghatatlan hírt Korda Györgyről! Az egész ország ledöbbent! NAGY BAJ TÖRTÉNT:


Itt az igazság Korda György autóbalesetéről és a haláláról! A több évtizedes pályafutással rendelkező Korda György megdöbbentő hírt kapott: Közölték vele, milyen helyszínen hunyja majd le örökre a szemeit. Korda György még 83 évesen is járja az országot, sőt, a mai napig a legnépszerűbb előadók közé tartozik. Gyuri bácsi elmondta, biztos abban, hogy mindenkinek a sorsa előre meg van írva, egyszer pedig találkozott egy személlyel, aki érdekes információkat árult el neki. „Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem, majd elmondta, ő a Spiritiszta Világszövetség elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára.
Meghívtam egy kávéra a szállodánkba, ahol elárulta nekem, látja az aurámat, illetve hogy van egy védőangyalom" – kezdte mesélni a Borsnak, majd hozzátette: olyan dolgokat tudott meg, amelyek alá is támasztották ezt a tényt. Állítása szerint a hölgy közölte vele, hogy a védőangyala egy közeli rokona, aki egy alacsony hölgy, és bármerre is jár, vigyáz rá. Szülei nyolcéves korában elváltak, ezért édesapja két húga nevelte fel, a fiatalabbik, Ilonka pedig különösen közel állt a szívéhez. Rögtön tudta, róla van szó, hiszen mindössze 160 cm volt, és úgy imádta őt, hogy még felnőtt korában is megcsókolta a kezét. Ezután azt is megtudta, hogy a jövő mit hoz számára. „Megkérdeztem tőle, látja-e, meddig fogok élni, mire azt felelte: csak annyit mondhat, hogy nem Magyarországon fogom befejezni az életemet. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat, azaz soha többé nem utazok külföldre” – mesélte nevetve. Feleségével, Balázs Klárival a ’80-as évek óta együtt lépkedtek felfelé a ranglétrán, amely idő alatt nem egyszer jártak külföldön is.
Sokan megirigyelhetik, hogy mennyi helyen jártak már, jószerivel körbe utazták az egész világot. „Harmincötször voltam az USA-ban, negyvenszer Kanadában, tízszer Ausztráliában, és mindenfelé egész Európában– említette meg Gyuri bácsi, aki most már nem járja majd a világot, viszont másik szenvedélye, a póker továbbra is megmarad számára. Kiemelte: biztos abban, hogy egyszer már az őrangyala megmentette az életét. „Körülbelül 13 évvel ezelőtt éjszaka vezettem haza egy fellépésről. Egy nagy kamion ment előttem és szerettem volna kikerülni, de nem vettem észre, hogy enyhén kanyarodik az út. Beletapostam a gázba, százzal mentem és miután kielőztem, csak akkor vettem észre, hogy velem szemben jön egy teherautó. Olyan közel volt a két jármű egymáshoz, hogy a fények már összeértek. Valaki elkapta a karomat, elrántottam a kormányt balra és átrepültem egy másfél méteres árkon, majd egy kukoricásban landoltam. Az út melletti kilométerkő mellett 10 centiméterre suhant el az autó. Ráadásul a teherautó mögött egy mentő haladt, így azonnal ott volt a segítség” – árulta el a nem mindennapi esetet. Forrás/Bors

AKTUÁLIS:

Főoldal