Most jött a felfoghatatlan hír! Elment.. Gyászba borult Alföldi Róbert oldala


Most jött a felfoghatatlan hír! Az elmúlt napokban elhunyt Alföldi Albert, a népszerű színházi rendező, Alföldi Róbert édesapja. A tragikus hírt a család közleményben osztotta meg, mély részvétüket kifejezve a gyászolóknak és az elhunyt szeretteinek. Alföldi Albert pályafutása során a színészet és a politika területén is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.
Az Országgyűlés tagjaként 1994 és 2010 között szolgált, így a parlament is gyászolja elvesztését. Az életéről szóló történet kapcsán Alföldi Albert részletezte, hogy fia, Alföldi Róbert 28 éves koráig várt, hogy felnőttként felvegye a kapcsolatot apjával. Az édesapa 10 évvel ezelőtti interjújában beszélt arról, hogy mindig tudott Robi létezéséről, de a kapcsolatuk csak akkor rendeződött, amikor a fiú felkereste őt. Az első találkozásukat nyitottsággal és megértéssel kezelték, elkerülve a konfliktusokat.
Alföldi Albert kiemelte, hogy bár Robi házasságon kívül született, mindketten elfogadták a múltat, és boldogok, hogy megtalálták egymást. A hasonló hang, gesztusok, és munkabírás mind-mind közös vonások voltak közöttük. Az Országgyűlés közleményben fejezte ki részvétét Alföldi Albert elvesztése miatt. A színész és politikus emléke mély nyomokat hagy a magyar színház- és kultúrtörténetben. Nyugodjék békében Alföldi Albert, és a hozzátartozóknak őszinte részvétünk ebben nehéz időszakban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal