Most érkezett! TRAGÉDIA! Borzalmas vonatbaleset történt Magyarországon! Menekítik az embereket!! EZ okozta a szörnyű tragédiát:


Borzalmas vonatbaleset történt az imént Magyarországon! Mutatjuk a szomorú részleteket: Ketten meghaltak a gödi Mikszáth Kálmán utcai vasúti átjárónál, ahol szerda este vonattal ütközött egy személyautó – közölte Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A Mávinform jelezte:
Dunakeszi és Vác közt az utasokat pótlóbuszok viszik. A Mávinform a vasúttársaság honlapján azt írta: a Nyugati pályaudvarról Szobon át a csehországi Breclavba közlekedő Metropolitan EuroCityvel ütközött az autó. Tájékoztatásuk szerint a fény- és félsorompó jól működött a vasúti átjáróban. A helyszínelés és a műszaki mentés idején mindkét vágányon szünetel a forgalom, Dunakeszi és Vác között pótlóbuszok járnak. A Budapest-Vác-Szob vonalon jelentős – 20-40 perces – késésekre, rövidebb útvonalon közlekedő és kimaradó járatokra kell számítani – tudatták. Címlapkép: Illusztráció. Forrás/Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal