Most érkezett! Súlyos vegyi katasztrófa történt Magyarország ezen részén – Kitört a pánik, menekülnek az emberek! Sajnos nagy baj történt:


Vegyi katasztrófa történt Magyarország ezen részén – Kitört a pánik: Több kamion ütközött össze az M0-s autóút és a 7-es főút csomópontjában az M5-ös autópálya felé, ezért a forgalmat megállították, hét kilométeres a torlódás – írta a kedden délelőtt az Útinform. A rendőrség azt közölte, hogy az egyik járműszerelvényből lúgos anyag, nátrium-hidroxid ömlött a pályatestre. A baleset a 10-es kilométernél történt. A nézelődők miatt az autóút másik oldalának forgalma is lassul – tették hozzá.
Azt javasolták, hogy akik az M0-s autóúton akarnak haladni, az M7-es autópálya felől az M6-os autópályát, az M1-es autópálya felől pedig Törökbálintnál letérve alsóbbrendű utakat vegyenek igénybe. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte a police.hu oldalon, hogy három kamion ütközött az autóúton, és az egyik járműszerelvényből nátrium-hidroxid ömlött a pályatestre. A mentesítés folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés még órákig eltart – írták. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal