Mindenki erre várt! A hír igaz! Győzike bejelentette polgármesteri indulását! 😱 Sosem találja ki, melyik várost fogja igazgatni! - Figyeljék csak:


Győzike polgármester akar lenni. A showman jövőre polgármesterjelöltként indul. Gáspár Győző azt nem mondta meg, pontosan hol, de biztosan Nógrádban lenne településvezető. Az ország leggazdagabb emberét és feleségét, Várkonyi Andreát is nagyon szereti. Gáspár Győző érdekes titokról rántotta le a leplet: kiderült, ismeri az ország leggazdagabb emberét, a miniszterelnök közeli jó barátját, Mészáros Lőrincet. A showman a Naphírének nyilatkozott arról, hogy kifejezetten szimpatikusnak tartja a milliárdost.
„Szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot” – mondta el a portálnak Győzike. Gáspár arról is vallott, hogy egy valamiben szeretné Mészárost követni: jövőre elindulna egy település polgármester-választásán. Erről azt mondta, nagyjából egy hónappal ezelőtt egy falu megkereste, hogy „alkossanak valami maradandót együtt.” „Leültünk, elkezdtünk beszélgetni, és azt vettem észre, hogy eltelt egy óra, két óra, három óra és meggyőztek, hogy induljak polgármesternek” – mesélte a nemrégiben a Fideszbe is belépett sztár.
A showman maga idézte fel, hogy korábban indult már polgármesteri címért, de akkor a lehetséges 1800 szavazatból mindössze 36-ot sikerült megszereznie. De Győzike polgármester akar lenni ismét. „Most van egy nagyon nagy szerencsém, hogy nem lesz ellenfél” – árult el egy titkot Győző, aki azonban nem mondta el, pontosan melyik településnek lenne az első embere – mindössze annyit lehetett megtudni, hogy szűkebb pátriájában, Nógrád megyében lenne vezető. „Olyan falut szeretnék, ahol a gyerekek örömmel mennek be az iskolába. Ahol a faluban, az üzletekben az emberek nem egymást gyűlölik, hanem egymást szeretik” – mesélte elképzeléseit, amihez hozzátartozik, hogy ingyen vállalná el a polgármesteri teendőket. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal