❗ Megrendítő❗ Gálvölgyi Jánosnak súlyos autóbalesete volt, még a kocsiból is kirepült - RÉSZLETEK:


Gálvölgyi János szörnyű autóbalesetéről mesélt a VIASAT3-nak, a színművész még az autójából is kirepült. Egy olyan délután történt a színművésszel a meglehetősen kellemetlen baleset, mikor az Operettszínházban lett volna jelenése. Gálvölgyi azóta sokkal elővigyázatosabban vezet, mivel szerinte sok „barom” közlekedik az utakon. A balesetről Geszti Péternek a VIASAT3 Adom a napom című műsorban mesélt.
Harmadikként álltam a lámpánál és mentem volna hazafelé. Amikor kifordultam a zöld lámpánál, tiszta erőből belém jött egy nő, akivel egy kisbaba is volt. Feltehetőleg a telefonját használta éppen, amitől megőrülök, mert semmiből nem állna, hogy a telefonját elrakja. Totálkáros lett a kocsim. Kirepültem az autóból, amikor magamhoz tértem, nagy nehezen visszagyalogoltam, és akkor azt mondta a nő, hogy maga jött ki a piros lámpánál, ekkor kihívtuk a rendőrséget.
Annyi szerencséje azért volt Gálvölgyinek, a balesetnél egy nő elhajtott mellette az autójával, aki anélkül, hogy ismerte volna, segített neki, mivel sejtette, az elkövető nem fogja elismerni a bűnét. Gálvölgyi János mai napját az www.adomanapom.hu oldalon lehet követhetni, este 20:00-kor pedig élőben beszélget Geszti Péterrel a VIASAT3 Adom a napom című műsorában. Címlapkép: illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal