Lebuktak! Sírva vallott Betti.. Ilyen a viszony valójában a milliárdos Jákob Zoltán és a választottja között:


A TV2 “A Nagy Ő” című műsorának győztese, Betti és Jákob Zoltán, a finálé után a “Mokka” műsorában mesélték el a nézőknek élményeiket és kapcsolatuk alakulását. A műsor egyik legizgalmasabb pillanata volt az, amikor Betti elárulta, hogy a felvétel előtt több mint 10 kilót fogyott, és az életmódváltást a műsor után is folytatta. Zoli pedig elismerően beszélt Bettiről, mint egy csodálatos nőről.
A két győztesről kiderült, hogy mindkettejükben erősen jelen van a család iránti elkötelezettség. Betti már az első találkozásnál érezte, hogy Zolihoz illene. Őszinte és meleg személyiségek, akik mindkét szívükben helyet találtak egymás iránti vonzalmuknak. A műsorvezetők kíváncsiak voltak arra, hogy a kapcsolatuk hogyan alakult a forgatás után. Betti és Zoli elárulták, hogy a műsor felvételei után nem találkoztak, mert titokban kellett tartaniuk a választást, és nem akarták, hogy lebukjanak a nézők előtt. Most, hogy a műsor véget ért, Zoli és Betti folytatják az ismerkedést, és nyitottak arra, hogy a kapcsolatuk mélyebbre fejlődjön, és akár igazi nagy szerelem is kialakulhasson közöttük.
Mindketten arra törekszenek, hogy sok érzelmet adjanak az embereknek, és örömöt találjanak egymásban is. A “Nagy Ő” műsora nemcsak a szerelem lehetőségét hozta el Betti és Zoli életébe, hanem bemutatta, hogy a váratlan találkozások és az ismerkedés izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban, amelyek néha a legváratlanabb pillanatokban történnek. A páros példája arra inspirálhat minket, hogy nyitottak legyünk az új kapcsolatokra és az életben rejlő lehetőségekre.

AKTUÁLIS:

Főoldal