Jöhet az esküvő?! Figyeljèk végül kit valasztott szíve hölgyènek Jákob Zoltán! Kiszivárogtak az eddig titkolt új párjáról az első fotók! EZT a gyönyörű nőt venné el feleségül:


Erre senki nem számított. Döbbenetes dolgot árult el Jákob Zoltán! Még csak nem rég ért véget hivatalosan a TV2 csatornáján futó A Nagy Ő műsora, ahol Jákob Zoltán Bettit válaszotta párjául. Persze a műsor már jóval korábban került leforgatásra, még a nyár elején, szóval azóta már hosszú hónapok teltek el, hogy Zoltán és Betti bizalmat szavatott egymásnak. A napokban azonban felkapott egy egyre több forrásból megerősíthető pletyka, hogy mégsincs minden rendben a friss pár között.
Olyannyira, hogy Zoli már egy másik nővel randizik, aki nem más, mint K. Veronika szépség modell, akivel egyes pletykák szerint annyira közel kerültek egymáshoz, hogy már az esküvő gondolata is felmerült közöttük - Állítják. Nos, nem tudjuk, hogy ezekből mi igaz, és mi nem, de a mai "divatot" látván, hogy az emberek úgy cserélik a párjukat, mint sokan a fehérneműjüket, egyáltalán nem lennénk meglepődve. - Önnek mi a véleménye? Mondja el kommentben. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal