Aztaa! Tényleg megtörtént! Kamerák előtt csattant el az első csók Krausz Gáborék között – Csak úgy özönlenek a gratulációk! Figyeljék: (ITT a Videó!)


A magyar közvélemény régóta izgatottan figyeli a médiaszemélyiségek és hírességek szerelmi életét. A legújabb hír pedig a Dancing with the Stars műsorában történt esemény, amelyen Krausz Gábor és Mikes Anna egy csókkal hozta lázba a közönséget. A kérdés most az, vajon csak a koreográfia része volt az előadásnak, vagy valóban fellobbant a szikra a két táncos között? A jive közben történt csók hirtelenre sikerült, és láthatóan mindkét fél élvezte a pillanatot.
A közösségi médiában azonnal elindultak a találgatások és feltételezések, hogy ez a csók csupán jól eltalált koreográfia része volt, vagy valóban valami többet rejt magában. Krausz Gábor és Mikes Anna között már korábban is szörfölt a pletyka, és a két híresség gyakran posztol egymásról a közösségi médiában, ezzel is táplálva a rajongók kíváncsiságát. A Dancing with the Stars műsora azonban egy új szintre emelte a találgatásokat, és most sokan azt kérdezik, vajon igazi szerelem szikrázik-e a színpadon. A Dancing with the Stars hagyományosan sokféle érzelmeket és szenzációkat kínál a nézőknek, így nem lenne meglepő, ha a Krausz Gábor és Mikes Anna közötti csók is csupán a show része lenne.
A két tehetséges táncos azonban mindenképpen elvarázsolta a közönséget, és továbbra is izgalomban tartja a rajongókat, akik kíváncsian várják, hogy a műsor további részeiben is folytatódik-e a rejtélyes románc. A következő adásokban valószínűleg még több részletet megtudhatunk a Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról, és kiderül, hogy a két tehetséges táncosnak milyen érzelmi utazása vár még rájuk a Dancing with the Stars színpadán. A rajongóknak mindenesetre érdemes lesz figyelemmel kísérniük a műsort, hogy le ne maradjanak a romantikus pillanatokról és a táncosok lenyűgöző produkcióiról.

AKTUÁLIS:

Főoldal