Döbbenet! Erre senki nem számított! Gyorsan csúnya véget ért Dobrády Ákos és Pintér Tibor Tenya összecsapása..! Egyet tippelhetnek, KI NYERT:


Elérkezett a Sztárbox harmadik adása (ami a harmadik negyeddöntő is egyben), vagyis harmadjára püfölik egymást laposra a hírességek. Ezúttal Nyári Dia és Járai Kíra, Dobrády Ákos és Pintér Tibor Tenya, valamint Curtis és Szegedi Fecsó csapott össze a ringben. Ha lemaradtál az adásról, vagy egyszerűen sajnáltad az időt a sztáronként 4×2 perces menetek felhabosított, majd’ 3 órás verziójára, pillanatok alatt képbe hozunk. Gyorsabban véget ért Pintér Tibor Tenya és Dobrády Ákos csatája, mint gondoltuk.. Bár a nézők közel 70 százaléka Pintér Tibor Tenyára voksolt, Dobrády Ákos meglepően keményen kezdett.
Kokó meg is jegyezte, hogy a nagy termet nem mindig előny, sőt. Dobrády ügyes védekezését is kiemelték, az első menet végén azonban jókora ütést kapott. A második menetet Tenya kissé fáradtan kezdte, ám annál erősebb ökölcsapásokkal. Egy váratlan pillanatban azonban a magabiztos kezdés után Dobrády hatalmas ütést kapott a fejére – arra a kérdésre, folytatja-e a mérkőzést, nem adott egyértelmű választ, így nem engedték tovább küzdeni. Gyakorlatilag a második menet vége előtt a bírói döntés értelmében Pintér Tibor Tenya győzött.Ha lehet, akkor jövőre visszajövök– konstatálta vereségét Dobrády, aki úgy érzi, belekényesesedett a számolásba. Edzője úgy kommentálta, bőven maradt még erő Dobrádyban, aki hónapokig edzett ezért a nem egészen 4 percért.

AKTUÁLIS:

Főoldal