Erre senki nem számított – Megtörte a csendet és beismerte Kucsera Gábor, EZ van közte és Varsányi Réka között! - Alekosz őrjöng:


Kucsera Gábor a Kiskegyedtől hallott először arról, hogy Alekosz szerint volt valami közte meg Ázsia expresszbeli párja és “majdnem barátnője”, Réka közt. És bár nem nagyon érdekli ez, elmondta nekünk, mi az igazság… Hogy a világbajnok sporttoló és a celeb nem igazán jönnek ki egymással, azt mindenki láthatta az Ázsia Expressz című műsorban. Kucsera ugyanis nem ért egyet Alekosz stílusával, aki amikor csak lehet, beleköt a sármos kajakosba. – Zéró tisztelet mások felé: amikor valaki beszél hozzád, te direkt elfordulsz, beszélsz egy hölggyel zsebre tett kézzel, a csapattársaidat nem tapsolod meg vagy ismered el.
Szerintem egyáltalán ne csodálkozzatok ezen, mert nem nyitottatok senki felé – mondta el a véleményét Kucsera Alekosznak. A görög szerint azonban a kajakosnak inkább az nem tetszik, hogy egy régebbi műsorban, amiben szerepeltek, ő kimondta, hogy nem tartja Kucserát egy érdekes szereplőnek. De a kettejük ellentéte mág ennél is régebbre vezethető vissza. Amikor Kucsera drogbotrányba keveredett, Alekosz már akkor nem éppen hízelgően fejtette ki róla a véleményét. A kajakos viszont úgy gondolja, a görög amikor csak tehette provokálta őt. – Próbál belém állni, kóstolgatni évek óta, és azt várja, hogy lemegyek az ő szintjére. De én nem fogok erre a szintre lemenni. Nem érdekel. Levegőnek nézem – summázta Kucsi Alekoszról a véleményét a barátjának, Dávidnak. Amit a Kiskegyednek is megerősített. Így aztán nem olvasta Alekosznak azt a nyilatkozatát sem, amiben a görög arról beszélt, hogy a barátnője, Réka a műsor forgatása során ráhajtott Kucserára, akivel sokat is voltak kettesben, ez pedig neki nagyon nem tetszett.
– Nem tudom, de nem is érdekel, hogy miket mondott Alekosz – reagált Kucsera – Én nem megyek bele az adok-kapokba. Az egész dologról csak annyi mondandóm van, hogy Réka tényleg egy nagyon rendes, normális nő. Nagyon sokat beszélgettem vele, főleg, miután volt egy olyan nap, aminek során párt cseréltünk, és így együtt voltunk egy egész napot. Ennyi, és nem több a mi kapcsolatunk! Egyébként meg mindenki a saját párjával volt, így szinte egész napokat nem is láttuk egymást. Nem kéne dolgokba többet látni és láttatni, mint ami a valóságban volt. Egyébként meg annak ellenére, hogy amikor csak lehet, belém áll Alekosz, nincs vele sem semmi bajom. Sőt megértem, hogy mit miért is tesz: ő egy showt csinál, neki ez kell a felszínen maradáshoz. Minden este? – Rékának nagyon tetszett Kucsera Gábor – fakadt ki Alekosz egy interjú során. – Ezt nem is rejtette véka alá. Sokat voltak együtt és kettesben. Én azért voltam mindig ott, hogy ellenőrizzem és visszafogjam őt, nehogy valami történjen köztük. Lehet, hogy féltékeny is voltam, meg akartam akadályozni. A „mindig ott” alatt egyébként, mint az később kiderült, ő a forgatások utáni állítólagos esti iszogatásokat értette.

AKTUÁLIS:

Főoldal