Dráma a Sztárboxban! Rácz Jenő kiütötte Kabát Pétert, aki elvesztette az eszméletét! A felesége összeomlott - Ilyet még nem láttunk! ITT a videó:


Az eddig megszokottakhoz képest brutálisan komoly boxmérkőzést láthattunk Kabát Peti és Rácz Jenő között, amely végül Kabát Peti brutális kiütésével ért véget. A studióban megfagyott a lehellet, amikor Kabát Peti egy állütés után mint egy rongybaba csuklott össze, a lábai maga alá gyűrődtek, a bíró pedig azonnal lefújta a meccset és orvosért kiáltott.
Kabát Peti felesége szaladt be a ringbe, ahol azonnal csillapithatatlan sírásban tört ki, miközben látszólag eszméletlen Kabátot próbálták magához téríteni. Közben Curtis is megjelent a ringben. Vérfagyasztó másodpercek voltak amíg végül Kabát magához tért. Ilyet a Sztárboxban még nem látthattak a nézők! A drámai pillanatokat itt tudod visszanézni: Szerencsére újabb pár perc után Kabát Péter magához ért, és az eredményhirdetésre már ott állhatott. Szeretnék a barátomnak gratulálni. Tudtam, hogy nagyon kemény meccs lesz, tudtam, hogy sokkal előrébb tart nálam ebben a sportágban, én öt hónapja kezdtem.
Drukkolni fogok neki a végén is – értékelt Kabát Péter, aki edzőjének, Bogdán Zsolt Golyónak és a családjának is megköszönte a támogatást. Rácz Jenó nagyon jó formában érkezett meg a mérkőzésre, 16 kilót fogyott. Mint kiderült, már gyerekkora óta ismert számára a box világa.

AKTUÁLIS:

Főoldal