Döbbenetesen jóképű: Ő Demcsák Zsuzsa milliárdos új szerelme - Mutatjuk a fotót:


Demcsák Zsuzsát eljegyezték, most pedig új párját is megmutatja. Fél év se telt el Demcsák Zsuzsa válása óta, a műsorvezető ismét boldog párkapcsolatban él. Új kedvese már eljegyezte, és most be is mutatta a követőinek a 24 órán át eléehető Instagram-sztorijában. A műsorvezető pár héttel ezelőtt osztotta meg rajongóival, hogy újra férjhez megy.
Gyorsan kiderült, hogy boldogságát egy vidéki, rendkívül sikeres üzletemberrel találta meg, akivel közösen dolgoztak együtt. Demcsák Zsuzsa, a televíziós feladatok mellett kommunikációs tréningeket és konferenciákat is tart különböző vállalatoknál, és éppen ez a közös terület hozta össze az élete párjával. “Ami igaz és amit lehet rólam tudni, az az, hogy valóban el vagyok jegyezve. Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani” – írta.
Azt gondolom szépen, bensőségesen, normálisan is meg lehet egy kapcsolatot élni, és ebbe teljesen felesleges bevonni mindenféle külső hatást”. – fogalmazott. Íme a fotó:

AKTUÁLIS:

Főoldal