🖤 Döbbenetes tragédia történt!🖤 Erre sajnos nincsenek szavak.. Egy kivételes, és sokak által szeretett ember távozott közülünk fájóan fiatalon! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Sajnálatos tragédia híréről kell beszámoljunk: Meghalt egy 19 éves egyetemi hallgató, miután hiába hívogatta a háziorvosi rendelőt. Összesen 25 alkalommal próbálta meg elérni háziorvosát a 19 éves K. Horváth Tamás, de nem járt sikerrel, végül vérmérgezésben vesztette életét.
Az egyetemista a hibás telefonrendszer miatt nem tudott senkivel sem beszélni, másnap pedig, amikor felvették a telefont, azt mondták neki, 48 órán belül még nem tudják fogadni és időpontot adni neki – írja a Bors. Elküldték egy másik helyre, ahol szintén két napot kellett volna várnia a regisztrációra. Mindeközben már rengeteget köhögött, beduzzadtak a mandulái és a nyirokcsomói és nagyon fájt a torka. Két nappal azután, hogy először megpróbált segítséget kérni, meghalt. A fiú viszont már két hónapja köhögött, ami egyre csak romlott, ekkor szülei tanácsára fordult orvoshoz.
Végül egyébként egy orvos még megvizsgálta, aki tévesen diagnosztizálta tüszős mandulagyulladással, és antibiotikumot írt fel neki. A következő 24 órában romlott annyit az állapota, hogy végül elájult, és a kórházban elhunyt. A háziorvosi rendelő elismerte, hogy gondjuk volt a telefonjukkal, mivel túlterhelt volt a hálózatuk, ugyanakkor azt állítják, hogy a vonatkozó jogszabályok és az ilyenkor előírt procedúra szerint jártak el. Az ügyben vizsgálat indult.ripost.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal