1 perce érkezett a lesújtó hír! Teljes sokkban az ország: Rengeteg emberrel a fedélzetén lezuhant egy repülőgép, sajnos bekövekezett a legrosszabb:


1 perce érkezett a lesújtó hír! Teljes sokkban az ország: Rengeteg emberrel a fedélzetén lezuhant egy repülőgép, sajnos bekövekezett a legrosszabb: Lezuhant, majd kigyulladt egy Il-76-os orosz katonai szállító repülőgép Rjazanyban, a fedélzeten tartózkodó legalább húsz ember közül többen életüket vesztették – jelentette pénteken a TASZSZ orosz állami hírügynökség.
A hírügynökség úgy értesült, hogy a balesetnek legkevesebb 10 halálos áldozata van. Öt sérültet kórházba szállítottak, egyikük állapota súlyos. A gép a lakóházak közelében, egy mezőn ért földet, anyagi kár nem keletkezett. A tüzet eloltották. Az orosz védelmi minisztérium szerint a balesetet a repülő hajtóművének meghibásodása okozta, a személyzet úgy döntött, hogy kényszerleszállást hajt végre. A tárca közölte, hogy a jármű nagy része megsemmisült. Az Il-76-os gyakorló repülést hajtott végre, rakományt nem szállított. A címlapkép illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal