Tragikus hír: Mély fájdalommal tudatjuk, visszaadta a lelkét a teremtőnek…


Felfoghatatlan. Gyászol Majka! Nagyon megviselte a szörnyű tragédia! Elhunyt Majka ismerőse: Fájdalmas hírt kaptunk. 37 éves korában elhunyt Szurdoki Gábor, ismertebb nevét Thysta. Az ózdi rappert másfél hete nem látta az édesapja, István már akkor rosszat sejtett. Nem volt jellemző a fiára, hogy ne adna életjelet magáról...
Végül borzasztó hírt közöltek vele az egyenruhások, a halőr találta meg Thysta holttestét az ózdi horgásztóban - szemlézte a Bors anyagát a Ripost. A gyászoló apát nagyon megviselte fia elvesztése, teljesen összetört: "A rendőröktől megtudtam, hogy a fiam halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem merült fel annak a lehetősége, hogy megölték. Keresem a választ a kérdésre, hogy mégis miért halt meg 37 évesen, de csak az igazságügyi boncolás eredményéből ismerhetem meg az igazságot. Addig nincs számomra más, csak a fájdalom." Thystáról úgy fogalmazott az apja, hogy nagyon tehetséges ember volt, akiből azonban hiányzott a kitartás. Sok mindenbe belekezdett, ám félbe is hagyta őket. Családot sem sikerült alapítania, pedig szerelmi kapcsolatai voltak.
"Nem maradtak meg mellette a nők. Túlságosan öntörvényű volt. Az ózdi lakótelepen nőtt fel, ahol megtanult kiállni magáért. Jól ismerte a szintén innen származó Majkát is, mi több, ő szerezte az egyik dalát is. Tudom, hogy a városban sokan kedvelték a műveit, és sajnálom, hogy nem tudott nagyobb zenei karriert befutni. Már csak az emlékeim maradnak számomra belőle. Azt még nem tudom, hogy a klipjeit képes leszek-e megnézni." Nyugodjék békében!

AKTUÁLIS:

Főoldal