Tragédia vasárnap délután 🖤 Kedves mindenki, kedves ismerősök...! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy egyszem fiam, Norbi a mai napon meghalt - RÉSZLETEK:


A 28 éves Nagy Norbert hétfő reggel tűnt el Küküllőkeményfalváról, a családja úgy tudta, a munkahelyére indult kocsival, de 24 óra elteltével sem tért haza. A térfigyelő kamerák alapján a hatóságok megállapították, hogy nem balra, a fagyigyár, hanem jobbra, Zetelaka fele fordult az eltérőnél, utoljára a zetelaki gát tetején látszik a felvételeken, addig van bekamerázva a térség.
Korábban azt írtuk egy Facebook-bejegyzés alapján, hogy nem működtek a kamerák, a zetelaki polgármester helyesbített kedd délután, hogy a készülékek működtek, csak technikai okokból a rendőrség később tudta beolvasni az általuk rögzített képeket, mint ahogy az eltűnt személy keresése elkezdődött. “Az autója mellett találták meg egy út mellett. Öngyilkos lett. Egy kisgyereket hagyott itt. Micsoda lelki küzdelmeken mehetett keresztül egy házas, fiatal apuka, mire meghozta ezt a döntést! Mostmár békében nyugodhat a lelke!

AKTUÁLIS:

Főoldal