Tragédia! Most jött a felfoghatatlan hír! Pár perce erősítették meg a drámai hírt Nagy Feróról, mi lesz most?


Tragikus dologról vallott Nagy Feró. Nagy Feró meg nem született unokája elvesztéséről beszélt: Úgy sírtam, mint egy kis gyerek. Feró a legfrissebb riportban arról beszél: a menye elvesztette egyik magzatát. Péntek reggel a TV2-n a Mokka is leadta a Tények Plusz riportját Nagy Feróról és unokáiról. A Beatrice frontembereként és botrányhősként egykor hírnevet szerzett zenésznek már négy unokája van, akiket nagyon szeret, és akikkel rengeteg időt tölt.
Nagy Feró nagyobbik fiának, Botondnak a felesége azonban két évvel ezelőtt már egyszer várandós lett, de a baba mégsem születhetett meg. A vetélésről Nagy Feró így beszél a riportban: „[a magzat] hat hetes volt, a szívhang, minden megvolt. Amikor kiderült, hogy mégsem, hogy elment, úgy sírtam, hogy nem igaz. Annyira kötődtem már hozzá, pedig [csak] egy ultrahangos képet láttam róla.”
A legidősebb unoka, Patrik 5 éves, korban őt követi Nagy Feró négy unokája közül az egyetlen lány. Őt úgy hívják, hogy Aliz Beatrice, azaz a nagypapa zenekarának nevét viseli második keresztnévként. A két legkisebb unoka neve alliterál, ők Nimród és az idén szeptemberben született Noel. Nagy Feró az interjú szerint együtt rosszalkodik a gyerekekkel: arra tanítja őket, hogyan kell csúzlival lőni a madarakra, vagy hogyan kell lőni légpuskával. - Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal