!!S.O.S!! Nincsenek szavak: Ő az a 8 és 15 éves magyar kislány, akit túszul ejtett a Hamász - Fotók:


A Hetek megkeresésére a Külügyminisztérium megerősítette: valóban túszul ejtett két magyar állampolgárt a Hamász. A palesztin terrorszervezet a nyolcéves Ellát és a tizenötéves Dafnát tartja fogva. Arról azonban továbbra sem tudnak, hogy lenne magyar áldozat. A Hetek interjút készített azzal a magyar-izraeli állampolgárságú anyukával, akinek két lányát október 7-én a Hamasz terroristái elraboltak volt férje otthonából.
A hetilap most megkereste a Külügyminisztériumot, Paczolay Máté külügyi szóvivő a következő tájékoztatást adta: "Folyamatosan kapcsolatban vagyunk az édesanyával, valamint az izraeli hatóságok által létrehozott különleges munkacsoporttal. A gyerekek magyar-izraeli kettős állampolgárok és mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiszabadulhassanak, de a biztonsági szempontokra való tekintettel nem áll módunkban több részletet megosztani a nyilvánossággal.
A terrortámadásnak továbbra sincs magyar áldozata." A legutolsó információk alapján kikerült róluk egy felvétel Gázából, amin egy matracon ülve zokognak a lányok. Fotók:
 
- ATV.hu Kép és cikk forrása: neokohn.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal