Sokkoló hírt kaptak a Tescoba járók! Azonnali mennyiségkorlátot vezetett be a Tesco ERRE a mindenki által szeretett termékre! EZ rengeteg magyarnak hatalmas pofon:


Azonnali mennyiségkorlátot vezetett be a Tesco, nem vásárolhatunk annyit, amennyit akarunk. Akkora a kereslet a csirkemell iránt a Tescóban, hogy az áruházlánc október 12-től mennyiségi korlátozást vezet be – közölte a társaság csütörtökön. Mint írták, augusztus óta az Árfigyelőn elérhető áruházláncok közül náluk a legolcsóbb a csirkemellfilé.
„A csirkemellfilét is magukban foglaló ex-árstopos termékek igen kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy az érdeklődés”, a Tesco ezért döntött az egyszerre vásárolható mennyiségek korlátozása mellett – olvasható a bejelentésben. Hogy pontosan milyen mennyiségnél húzták meg a határt, azt a közlemény nem írja, mindenesetre szerintük „a limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét”. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal