RENDKÍVÜLI! Százak szidták kórusban Győzikét és családját, csak úgy áradt rájuk a gyűlölet - Menekülniük kellett a helyszínről! - DÖBBENET, AMI TÖRTÉNT:


Zengett a vendégszektor, sápadt arccal néztek egymásra a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen azok, akik a VIP-páholyban foglaltak helyet. Gáspár Győzőre és családjára áradt a gyűlölet, akik – pechükre – túl közel foglaltak helyet a vendégszektorhoz, a hajdúsági drukkerek pedig hamar megtalálták a Romantic frontemberét. Pedig futballünnep is lehetett volna, hiszen 12 ezer 800-an gyűltek össze az élvonalbeli focibajnokság rangadójára, ráadásul a meccs is kimondottan élvezetes volt, mégsem örült mindenki az átélt élmenyeknek.
– Még el sem kezdődött a meccs, máris kiszúrták a lelátón – mesélte lapunknak egy informátor, aki nem messze Győzőéktől foglalt helyet. A kórus egyre erősebb és hangosabb lett, s volt időszak, amikor a hazai tábor is hangját elnyomta a skandálás: „Mocskos c@@@ny, büdös c****y, fideszes c@@ny. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – szóltak a gyűlölködő rigmusok az információink szerint 450 fős debreceni tábor felől. Bár a Groupama Aréna hangosbeszélője felhívta a lelátó népének figyelmét a sportszerű szurkolásra, hiába. – Szürreális volt a jelenet, sokan nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék – fogalmazott lapunknak egy másik szurkoló. – A VIP-szektorban nagyon sokan voltak, korra, nemre nézve nagyon vegyes volt a kép, de mindenki fel volt háborodva.
Ám hiába néztek rosszallóan vagy válaszoltak néhányan a skandálóknak, ettől nem változott a helyzet, pedig hamarosan megérkeztek a biztonságiak is. A lelátón történtekkel kapcsolatban kerestük a Ferencváros és a Debrecen sajtóosztályát is, ám cikkünk élesítéséig nem reagáltak a kérdéseinkre. Kerestük Gáspár Győzőt, ám csak szűkszavúan nyilatkozott, elárulva, szomorú, hogy ezt át kellett élnie. – Így még soha nem aláztak meg – jelentette ki a showman. – Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet. Úgy tudjuk, nemcsak a Romantic együttes frontemberét érintették mélyen a gyűlölködő rigmusok, hanem a családját is, hiszen Győző a feleségével, Beával és a két lányukkal, Evelinnel és Virággal vett részt a focimeccsen. – A lányok megdöbbentek a tapasztaltaktól, hiszen korábban erre nem volt példa. A lefújás után még sokáig téma volt közöttük, hogy mit éltek át – mondta lapunknak a család egyik ismerőse. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal