RENDKÍVÜLI! A legszomorúbb vasárnap reggel ez.. Ebben a pillanatban érkezett a lesújtó hír a rákkal küzdő Revicky Gáborról:


Megdöbbentő, sokkolóan őszinte videó a rákkal küzdő színészlegendával. Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól – mondta a színész legenda hozzátéve: Továbbra is igyekszik pozitívan hozzáállni a betegségéhez.
Reviczky Gábor most az e heti Húzós Rónai Egonnal podcast vendége volt, ahol sokkolóan őszintén beszélt magárl és a betegségéről is. Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok. Nagyon hamar elfáradok, de hát ez valószínűleg a kemótól van, és remélem, hogy ennek most már vége lesz mondta a műsorban Reviczky Gábor, aki azt is elmesélte, hogy mielőtt kiderült a betegsége, már évek óta benne lappangott a súlyos kór. „Nem tudatosult, hogy ilyen súlyos betegségem van.
Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei” – emlékezett vissza a műsorban Reviczky, aki nem győzi hangsúlyozni, hogy negyvenéves kor felett a férfiaknak ajánlott a prosztataszűrés. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal