Október végén EZ a 6 csillagjegy biztosan milliomossá válik, ők azok:


Jön az októberi pénzeső! Ez a 4 csillagjegy részesül benne: Bak: Két kulcsszó: passzív bevétel. A csillagok ezzel ígérnek bőséget a hónapban. Megtalálhatod azt a módszert, ami által ezt elérheted. Ajánlatos a lehetőségeket kutatni vagy éberen figyelni, mert valami olyan lehetőség kerülhet eléd – vagy valamit ajánlhat egy ismerős – amely által rövid idő alatt jelentős összeget szerezhetsz. Ha vállalkozó vagy, megéri innoválni, mert most minden beruházás megtérül! Ugyanakkor lehetséges, hogy a munkahelyeden annyira elégedettek lesznek a teljesítményeddel, hogy megemelik a bérét, és mindezt anélkül, hogy többet kellene dolgoznod! Ez is szép ajánlat, nemde? Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb! Nyilas:
Ha éppen most indítod el a vállalkozásodat, vagy már működtetsz egyet, a hónapban hihetetlen mennyiségű pénzt kereshetsz, Nyilas! Ugyanilyen szerencsésen alakulhatnak a dolgaid, ha befektetésbe kezdesz vagy kereskedsz, mivel a befektetett összeg többszörösét szerezheted meg. Azonban a beosztottként dolgozók sem keseredjenek el, mivel olyan előléptetési lehetőség kerülhet az útjukba, amely extra jövedelemhez vezethet. Sőt, érdemes lenne megbeszélniük a főnökükkel az ötleteiket, hogy még élvezetesebbé tegyék a munkájukat. Emellett a kapcsolati hálód is kínálhat izgalmas karrierlehetőséget, amely magasabb pozícióval és több pénzzel járhat. Mindenképpen figyelembe kell venni az ilyen jellegű ajánlatokat! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb! Mérleg: Ebben a júniusban gazdagodni fogsz nagyszerű ötletekben, és a szerencséd is felülmúlja a közelmúltban tapasztaltakat. Emiatt ne mulaszd el a lottószelvény megvásárlását, mert az Univerzum pénzt szeretne Neked küldeni: csak engedd meg neki!
Az időszak alatt számtalan új emberrel és hellyel fogsz megismerkedni, és a nagyobb, hosszú távú sikereid alapjait is könnyedén megteremtheted pont most, júniusban! Érdemes erre időt szánnod, hiába van már nyár. Hidd el, hogy a sok munkába befektetett idő végül kifizetődik számodra. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb! Oroszlán: Az előző időszakban számtalan lehetőséggel találkoztál, és annak ellenére, hogy nem minden esélyt sikerült teljes mértékben kihasználnod, mégis jelentős részt szereztél a lehetőségek kínálatából. Most már csak az a kérdés, hogy mikor fordulnak a lehetőségeid, a munkád, a karizmád, erőd és kapcsolati hálód valódi sikerré. Nos, itt a nagyszerű hír: a siker kapui a nyár első hónapjának egy szerencsés napján fognak megnyílni előtted! Lehet, hogy nem is veszed észre, lehet, hogy nem tűnik fel, de a dolgok előre mozdulnak, és hamarosan már csak próbálod követni az eseményeket, mivel a siker hátán ülsz, és egyre gyorsabban robogsz a jobb élet felé! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal