❗Ő nyerte meg a Séfek séfek műsorát - felháborodtak sokan! Óriási csalás történt a műsorban?!


A Séfek Séfe ötödik évadában is számtalan izgalmas pillanatban volt részük. Végre kiderült, ki nyerte a műsort. Véget ért a Séfek Séfe ötödik évada. Pénteken este dőlt el, ki volt a legjobb a legjobbak közül! A döntőben mindhárom séf, Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor egy-egy versenyzője küzdött az elismerésért. Immár harmadik alkalommal győzött a piros csapat, így Zörgő János kapta a Séfek Séfe címet 2023-ban. A 26 éves, ambiciózus fiatalemberben lassan kezd csak tudatosulni, hogy az elismerés mellett övé a tízmillió forintos fődíj és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzés.
A fődíjról Michelin-csillagos és Michelin tányér ajánlást kapott éttermek séfei döntöttek. Ezért jelentkeztem, mert szerettem volna magamnak és a környezetemnek is bizonyítani, hogy elérkeztem az életemnek ahhoz a pontjához, hogy szakmailag is meg tudom ezt csinálni. 8 éve dolgozom szakácsként, de nagyon kritikus vagyok magammal, és belátom, mikor csinálok rosszat és mikor jót. Nem volt zökkenőmentes a fináléig vezető út, séfkabátot csak a harmadik napon kaptam, de megérte már akkor is küzdeni, és kiharcolni Frici elismerését. Már az elején tudtam, nehéz lesz neki megfelelni, és ez így is volt, de aztán a csapatfőzések alkalmával egyre inkább összekovácsolódtunk. Nagyon sokat tanultam tőle mind emberileg, mind szakmailag.
Mérhetetlen nagy fejlődés volt számomra vele dolgozni, hálás vagyok neki. Tudtam, hogy erős versenyzőkkel vagyok a döntőben, és tudtam azt is, óriási harc lesz, de éreztem, jó segítőket választottam. Felfoghatatlanul jó érzés volt, mikor az én nevemet mondták ki. Talán 10-15 perc is kellett, amíg elhittem, hogy mi történik, és amíg leesett, hogy ez meg fogja változtatni az életemet – mondta el Zörgő az eredményhirdetés után. – Elsősorban a szakmai továbbképzés miatt jelentkeztem a műsorba. Szeretnék kitörni abból a fajta vendéglátásból, amit most képviselek, az álmom, hogy privát séfként dolgozhassak. A nyereményemet nem szeretném elherdálni, egy részét be fogom fektetni, és a fejlődésemre fordítom, de az is biztos, hogy a párommal elmegyünk egy kicsit pihenni, és közben készülünk az esküvőnkre is– avatta be lapunkat az ásotthalmi szakács. János a Borsnak adott interjút, melyben őszintén mesélt a műsorban szerzett tapasztalatairól, élményeiről, a további terveiről, de azt is elárulta, hogyan alakult a kapcsolata Vomberg Frigyessel. A teljes interjú szombaton délelőtt a borsonline.hu oldalon olvasható. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal