Kétmillió forintot talált egy borítékban, bevitte a tatabányai rendőrségre a becsületes nő.. De utána jött a nem várt fordulat: – Te mit tettél volna?


Kétmillió forintot talált egy nő az utcán, de becsületes volt, és nem tette el, hanem bevitte a rendőrségre. A police.hu számolt be arról, hogy csütörtökön délelőtt egy 57 éves férfi hatmillió forintot vett fel egy komáromi bankból, az összeget pedig három borítékban, egyenlő arányban elosztotta. Ezeket egy irattartóba tette, majd kocsival elvitte Tatabányára. Miután kiszállt az autóból, egy bankba ment, ám már a bejáratnál vette észre, hogy az egyik boríték – benne kétmillió forinttal – nyomtalanul eltűnt.
A férfi azonnal feljelentést tett a Tatabányai Rendőrkapitányságon. Szerencséjére az eltűnt borítékot egy 52 éves tatabányai nő megtalálta a komáromi bank közelében, és bevitte a rendőrségre. A nyomozók a pénzt lefoglalták, és értesítették a tulajdonost a szerencsés megtalálásról. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megköszönte a becsületes megtalálónak, hogy a rendőrség segítségét kérte az általa megtalált pénzösszeg tulajdonosának felkutatásához.

AKTUÁLIS:

Főoldal