HIVATALOS! Ebben a pillanatban jött a rendkívüli hír! Szabadul Lagzi Lajcsi, nem kell leülnie a teljes büntetést - RÉSZLETEK:


Szabadul Lagzi Lajcsi, nem kell leülnie a teljes büntetést: A vártnál jóval előbb kiszabadulhat a börtönbüntetéséből Galambos Lajos, aki egy percet sem töltött a zárkában. A feléhez ért Galambos Lajos börtönbüntetésének ideje, így akár fél év múlva szabad emberként távozhat a börtönből. Tavaly decemberben az ország trombitása víz-, gáz- és áramlopási ügye miatt jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, 4 évre eltiltották a közügyektől, valamint a több mint 4 milliós bűnügyi költséget is neki kell fizetnie.
Megromlott egészségi állapota miatt azonban április 26-ig el tudta halasztani a bevonulást, és ha minden jól megy a 3 és fél évből, összesen csupán egy évet kell bűnhődnie. „Ügyfelem továbbra sincs jól, az állapota nem javult, igaz, nem is romlott az utóbbi időben. Kórházi körülmények között van, nincs igazán jókedvében. Bár tudja, hogy a büntetése felénél tart, véleményem szerint ő most sokkal inkább az előtte álló fél évre gondol szomorúan, semmint annak örülne, hogy a felét már letudta” – mondta a Borsnak a zenész ügyvédje. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal