Hatalmas szomorúság! Most kaptuk a lesújtó hírt Pindroch Csabától


Szörnyű tragédia történt! “Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy Sanyit megtaláltuk.” Holtan találták meg azután Rajecki Sándort, hogy hiába kereste családja. Pindroch Csaba sógora, aki mentősként dolgozott, kedd reggel óta nem adott magáról életjelet, már a rendőrség is kereste. „Tegnap reggel óta nem ad magáról életjeleket szeretett sógorom, Rajecki Sándor.
Budapestről tűnt el, aki látta, tud róla valamit, kérem, értesítsen!” – írta a Facebookon a Jászai Mari-díjas színművész szerdán. Mindhiába. Péntek hajnalban jött a hír, miszerint Sándort nem találták meg időben. “Kedves Barátaink, Ismerőseink és Mindenki, aki részt vett Rajecki Sándor keresésében! Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy Sanyit megtaláltuk. Ő már sajnos nem tudja megköszönni Nektek, amit érte tettetek. Ezúton szeretnénk megköszönni Mindenkinek a segítségét, amit az utóbbi napokban nyújtott Sanyi keresésében.
Nyugodj Békében Drága Barátom, legyen számodra könnyű a föld! Szívünkben örökké az a vidám, jó szívű Apa, Férj, Barát, Ember maradsz, amilyen mindig is voltál!” – írta a család Facebookon.

AKTUÁLIS:

Főoldal