!RENDKÍVÜLI! Nagyon szomorú dolog történt Lajcsival a börtönben..! EZ képtelenség, de sajnos bekövetkezett: - RÉSZLETEK:


Ügyvédje szerint Galambos Lajos egészségi állapota napról napra rosszabb. Dr. Csontos Zsolt szerint úgy kell elképzelni a zenész napjait, mint amikor valaki kórházban fekszik, és éjjel-nappal nővérek figyelnek rá. Galambos Lajos április végén vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, víz-, gáz- és áramlopás miatt ítélték 3 év 6 hónap börtönbüntetésre. Egy héttel a bevonulása után a zenészt mentővel vitték be a berettyóújfalui börtönkórházba, és bár később visszaszállították Baracskára, máig egészségügyi felügyelet alatt tartják.
Emiatt a jogi képviselőjével otthonápolási őrizetet kérvényeztek. A zenész ügyvédje, dr. Csontos Zsolt legutóbb a Story magazinnak nyilatkozott ügyfele hogyléte felől. Mint mondta, bár a helyzet nem annyira súlyos, mint ahogyan azt néhány helyen olvasni lehet, Galambos állapota nem javul. A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben! – jelentette ki a jogi képviselő, hozzátéve: a zenész napjait úgy kell elképzelni, mint egy kórházban fekvő betegét, akire éjjel-nappal nővérek vigyáznak.
Esetében viszont nincsenek betegtársak, hiszen egyedül van egy szobában, és arra vár, hogy a szeretteivel beszélhessen. Galambos az ügyvédjén kívül a családtagjaival is rendszeresen kommunikál, személyesen viszont egyikükkel sem találkozott a bevonulása óta. Lajcsi nagyon tartja magát. Kérhetné börtönpszichológus segítségét, de még nem tette meg, ebből is tudom, hogy jól van – tette hozzá dr. Csontos. A téma kapcsán maga a zenész is rövid nyilatkozatot tett a magazinnak. Mint mondta, a családja támogatása és az a tudat tartja életben, hogy ki fog menni a börtönből. Hozzátette, nem kell érte aggódni, a jogi képviselőjével pedig jelenleg is azon dolgoznak, hogy a kérelmeit pozitívan bírálják el, és a kiszabott börtönbüntetését ne kelljen leülnie. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal