Kibékülhetett Tóth Gabi és Krausz Gábor. Rengeteg jel utal arra hogy a szerelmesek visszataláltak egymáshoz. Itt van az első egyértelmű jel:


Tóth Gabi és Krausz Gábor ellentéte most kibékíthetetlennek tűnik, de ez valóban így lenne? Az első és legfontosabb dolog, hogy van valami, ami örökre összeköti őket: a lányuk, Hannaróza. Az ő nevelése mindig közös feladat, nem tehetik meg azt, hogy nem beszélnek egymásnak, valamilyen szintű interakció mindenképpen kell. Így rendszeresen, akár napi szinten egymás életének a részei maradnak. A szerelmük vitathatatlanul hatalmas volt: intenzív, sorsszerű, mindkettőjük életében jókor érkezett a másik.
Az ilyen érzések nem múlnak el nyomtalanul. Azt sem szabad kifelejteni, amit lehet sokan nem tudnak: Gabi családjában is előfordult hasonló szituáció. Szülei elhidegültek egymástól és megbeszélték, hogy külön folytatják. Ezt megbeszélték lányaikkal is, akik értelemszerűen nem tehettek mást, elfogadták a döntésüket. 2014-ben történt ez, még jóval Krausz Gábor előtt, a szülők ekkor már azonban 35 éve osztoztak egymással jóban, rosszban. Az ő kapcsolatuknak a vidékről való felköltözés nem tett jót, a nyugalmat felváltotta a nagyvári nyüzsgés és az ehhez való alkalmazkodás egyszerűen felemésztette őket. Tóth Gabi édesanyja az egyik díjátadón már másik férfival jelent meg. Eltelt másfél év, Gabinál lakott az édesanyja és a szülők az egymás iránt érzett szeretete és tisztelete, valamint a sok közös év meghozta gyümölcsét:
Másfél év után kibékültek és az elmúlt 10 évben nincs nyoma annak, hogy bármi ismét a boldogságuk útjába állt volna. Az sem elhanyagolható, hogy bár szemmel láthatóan kerülik egymást és azt is, hogy a nyilvánosság előtt bárhol is egy helyen mutatkozzanak, az Instagram most az ő csataterük: ahogy Krausz Gábor folyamatos üzengetésben van Tóth Verával, Gabi testvérével, úgy rejtett üzeneteket Gabinak is küld. A szakítás után egy gym-ből jelentkezett be és árulkodó zenét választott az edzős videóhoz aláfestő muzsikaként, Gabi pedig ezután nem sokkal szintén egy zenés Instagram videóval válaszolt. Hogy mit hoz a jövő azt egyikünk sem tudja, de ha a sors ismétli önmagát, akkor még bármi megtörténhet. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal