TRAGÉDIÁRA ébredt az ország! Holtan találták meg egy tóban a HÍRES MAGYAR zenészt ebben a városban! Sajnos egy sokak által ismert személyiség az áldozat: - (Videó!)


1 perce érkezett! Vízben lebegő holttestet találtak ebben a MAGYAR városban! Csak erős idegzetűeknek: Holtan került elő az ózdi halastóból a város egyik közismert rappere, Szurdoki Gábor, avagy Thysta. A 37 éves előadóművész édesapja mesélt a tragédiáról. Szurdoki Gábort másfél hete nem látta az édesapja. A Bors szerint már rosszat sejtett, hiszen nem volt jellemző, hogy a férfi semmilyen életjelet nem ad magáról. Hétfőn kora délután viszont rendőrök jelentek meg nála és közölték vele a tragikus hírt:
A halőr megtalálta a fia holttestét az ózdi horgásztóban. „Itthon ülök, és nézegetem a fiam fényképeit. Boldog élete is lehetett volna, hiszen minden adottsága megvolt hozzá, mégis minden kisiklott” – mondta a lapnak a gyászoló édesapa. A rendőröktől megtudtam, hogy a fiam halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem merült fel annak a lehetősége, hogy megölték. Keresem a választ a kérdésre, hogy mégis miért halt meg 37 évesen, de csak az igazságügyi boncolás eredményéből ismerhetem meg az igazságot. Addig nincs számomra más, csak a fájdalom” – mesélte, majd hozzátette:
A szomorú tényekhez hozzátartozik, hogy Gábor magának is köszönheti, hogy minden tönkrement körülötte. Az ózdi lakótelepen nőtt fel, ahol megtanult kiállni magáért. Jól ismerte a szintén innen származó Majkát is, mi több, ő szerezte az egyik dalát is.Tudom, hogy a városban sokan kedvelték a műveit, és sajnálom, hogy nem tudott nagyobb zenei karriert befutni. Már csak az emlékeim maradnak számomra belőle. Azt még nem tudom, hogy a klipjeit képes leszek-e megnézni” – tette hozzá. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal