1 perce érkezett ! BORZALOM: A 7 éves Danikától és a 8 éves Dávidtól búcsúzunk... Felfoghatatlan, ami velük történt! - RÉSZLETEK:


Óvodai napköziben két gyerek megfulladt, egy másik pedig megsérült, miután beleetek az uszőómedencébe, ahol a szociális szolgálatok három év alatt nyolcszor vetettek fel biztonsági problémákat, beleértve a medence kerítésének beállítását is. Két gyermek, egy 7 és egy 8 éves meghalt, egy másik pedig kórházba került, miután beleestek egy úszómedencébe egy napköziben, amelyet többször is megvizsgáltak a rossz védelem miatt.
A kaliforniai San Jose-ban a rendőrséget a város déli részén található Fleetwood Drive 1000. számú háztömbjének lakóotthonába hívták hétfő reggel, hogy segítsenek a tűzoltóknak mentésben. A zsaruk elmondása szerint több gyerek beleesett egy medencébe a bölcsődében, amelyre idén év eleje óta hatszor – köztük két A-típusú – a legsúlyosabb jogsértésekre fenntartott jogsértésre ítéltek oda a szociális szolgálatok. A rendőrség hozzátette, hogy a kórházba került gyermek állapota jelenleg nem életveszélyes. A város gyilkossági osztálya és a Santa Clara megyei körzeti ügyészség vizsgálja az esetet a napköziben, amelyet két, egyelőre meg nem nevezett nő vezet. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal