1 PERCE ÉRKEZETT: Az egész országot megrázó súlyos baleset történt! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán,csak egy sávon lassan halad a forgalom! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres. EZ történt pontosan:


BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK 2023. október 25. 12:14. A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események: Az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a főváros felé vezető oldalon baleset történt. A 147-es km-nél csak a belső sáv járható, több km-es a torlódás. Aki teheti, a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontban térjen le a pályáról, és az 1-es főúton kerüljön.
Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, - Hatvan térségében, az 55-ös km-nél burkolatfelújítási munkákat végeznek, lassul a forgalom. - Nyíregyháza térségében, a 225-ös km-nél egy kamion a szalagkorlátnak ütközött, mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak.AZ M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az örkényi csomópont és Újhartyán között karbantartási munkákat végeznek, a 47-es km-nél egy sávot lezártak. Az M0-s autóút északi szektorában, az M2-es autóút csomópontjánál, a Megyeri híd felé vezető oldalon munkavégzés folyik.
A 70-es és a 71-es km között forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan torlódásra kell készülni.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu
Fotók:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal