Kitört a botrány! Vizsgálatot indított a TV2 – Élő adásban szívott valamit Tóth Gabi, a kamera mindent rögzített - ITT a videó:


A televíziós műsorok általában szigorú szabályok és előírások szerint működnek, és a dohányzás gyakran tilos a stúdiókban és közvetített műsorokban is. A dohányzás láthatósága vagy népszerűsítése a média területén számos országban és régióban tilos, és büntetéseket is vonhat maga után. Minden esetben az érintett média szabályzata és az adott ország jogi előírásai határozzák meg, hogy mi elfogadható és mi nem a televízióban vagy más médiumokban történő bemutatás során. Ha valamilyen szabályszegést vagy etikai problémát észlelnek egy műsorban, a médiahatóságok és a műsorprodukciók gyakran eljárnak az ügy tisztázása és szükséges intézkedések megtételének érdekében.
Ha az elmúlt hétvégén sugárzott epizódokban Tóth Gabi szerepelt a “Sztárban Sztár leszek!” című műsorban, és volt egy olyan jelenet, amely felkeltette az internetes közösségek figyelmét vagy vitát váltott ki, az valószínűleg a műsor nézői és az online közösségek számára érdekes esemény lehetett. Az ilyen típusú műsorok gyakran kiváltanak élénk reakciókat és véleményeket a nézők körében, és a sztárokat általában alaposan figyelik és kommentálják a közösségi médiában és az interneten. A műsorprodukciók és a résztvevők viselkedése szintén gyakran kerül a nyilvánosság figyelmének középpontjába. Az egyik versenyző színpadra lépése előtt a kamera felvételt készített a mentorokról. Ekkor pár másodperc erejéig megfigyelhető volt, hogy Tóth Gabi valamilyen füstöt bocsát ki a szájából. Az esemény pillanatok alatt terjedt el az interneten, és Tóth Gabi és a TV2 közötti jelenet képeit sokan osztották meg. Számos néző arra következtetett, hogy az énekesnő egy henger alakú tárgy segítségével hevítőrudas cigarettát szívhatott. Ha ez valóban így történt, az súlyos következményekkel járhat a csatorna számára, mivel a törvény szigorúan tiltja a dohányzás bemutatását bármilyen médiatermékben.
A Blikk megkereste Tóth Gabit, aki azzal védekezett, hogy nem dohányterméket szívott a stúdióban. – Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb. Íme a videó, amin látszik az ominózus pillanat a 18. másodpercnél:

AKTUÁLIS:

Főoldal