Szörnyű horrorbaleset rázta meg az országot pár perccel ezelőtt!! Az édesapa végignézte, ahogy a 11 éves fián... - RÉSZLETEK:


A gyermek menet közben próbált felkapaszkodni a több mázsás munkagépre, de megcsúszott és a traktor alá zuhant. Mint arról a Bors is írt, mentőhelikopter szállt le a Csongrád-Csanád vármegyei Zsombó egyik tanyája előtt a kukoricásban. A mentősök lélekszakadva rohantak a tanyához, ugyanis ott egy súlyosan életveszélyes állapotban lévő fiút kellett ellátni, aki hátborzongató balesetben sérült meg: egy mozgó traktorra próbált meg felkapaszkodni, de lezuhant a monstrumról.
Az eset a Lápastó dűlőben történt, ahol az egyik magántanyán, a gyümölcsösben dolgoztak az erre az időszakra felfogadott vendégmunkások. Ez egyik apukával tartott a kisfia aznap a munkába, ő próbált meg délelőtt felugrani a traktorra. Információink szerint azonban a fiúcska megcsúszott, lezuhant a munkagépről, méghozzá egyenesen a monstrum alá, ami az egyik kerekével áthajtott a kisfiú törzsén. A kiskamasznak a medencéje és a hasa sérült, de mivel fennállt a belső vérzés lehetősége, nem mentőautóval, hanem mentőhelikopterrel szállították egy közeli szegedi kórházba. Lapunk úgy tudja, hogy a kisfiú azóta is kórházban fekszik, az állapota válságos. Egyelőre nem tudni pontosan, hogyan történt a baleset, a helyiek elmondták, hogy egy ekkora munkagép esetén egy apró hiba is tragédiához vezethet: – Ötletünk sincs, mi történt, de lehetséges, hogy a kamaszos lendület játszott szerepet, vagy egy pici megcsúszás. Egy ilyen munkagépen a legapróbb hiba is balesetet okozhat – mondták lapunknak.
A helyiek nagyon sajnálják a történteket: – Bízunk benne, hogy meggyógyul a fiú. Szegény szülőket nagyon sajnáljuk, főleg, hogyha az apukáját kísérte munkába aznap a fiúcska, akkor jó eséllyel az apukája az egész szörnyűséget végig nézte – ingatta a fejét egy helyi férfi. Az ügyben nyomozás is indult, jelenleg keresik a történtek felelősét. Nem ez az első hasonló eset. Mint arról korábban a Bors is írt, tavaly augusztusban Zalaegerszegen egy targoncát kezelő férfi öt éves kisfiára borult rá a munkagép. Az édesapa összekötözött vasrudakat vitt a géppel, a vasakat rögzítő tartókötél azonban elszakadt, a gép pedig a gyermekre esett. A kétségbeesett apa azonnal mentőt hívott, azonban fia életét a gyors segítség ellenére sem lehetett már megmenteni. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal