Ők az áldozatai a ma délutáni repülőgépkatasztrófának – Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád – Nyugodjanak békében! - Szívszorító videó szivárgott ki életük utolsó perceiről:


❗ Ők az áldozatai a mai délutáni repülőgépkatasztrófának – Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád – Nyugodjanaka békében! Lezuhant és szörnyethalt Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád a börgöndi repülőnapon. Szombaton még sokan megcsodálták őket és gépüket Szegeden, ma Börgöndön lezuhantak. Esélyük sem volt túlélni a becsapódást. Különleges gépükről, amivel lezuhantak, korábban részletesen írtunk lapunkban. – Bemutatórepülés közben zuhant le a fehérvári repülőnapon vasárnap délután egy sportrepülő. Információink szerint egy parkoló autóba csapódott és kigyulladt – árulta el a feol.hu megkeresésére Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Hozzátette, három tűzoltóautó tart a helyszínre, a helyszínen azonban már megkezdte a munkát a Székesfehérvári Tűzoltó Egyesület.
Nagy az ijedtség, sokan úgy döntöttek, eljönnek a helyszínről, ahova időközben egy mentőhelikopter is megérkezett. A helyszínen lévők csak annyit láttak, hogy a Trojan típusú repülőgép forduló közben megbillent, elveszítette sebességét és lezuhant. A repülőnap további programjait azonnal felfüggesztették a szervezők.

AKTUÁLIS:

Főoldal