MOST ROBBANT A HÍR! Orbán lemondásáról van szó! Az egész országot megdöbbentette EZ: - RÉSZLETEK:


Orbánnak mennie kell” – üzente Gyurcsány Ferenc a magyaroknak. „Orbán Vikornak hívják az embert, aki mindezt tette, teszi velünk” – írja a politikus. Szerinte „Orbán miatt gyötrelmes a ma és veszélyes a holnap.” Ha „nem tudod kifizetni a gázszámlát,” „nem találsz kórházat, ahol ellátnak téged, vagy egy hozzátartozódat,” „keresel gyermekednek, unokáidnak egy rendes iskolát, ahol nem tömik a fejét a NER zavaros szövegeivel, de nem találsz,” az mind „Orbán miatt van így.”
„Ilyenné tette az országot. Nem kellene így lennie” – véli Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke hozzáteszi posztjában: „Orbán miatt van válság Magyarországon. Amíg Orbán marad, marad a válság is. Orbánnak mennie kell.” Ha mégis lemond akkor ki fog Orbán Viktor helyére kerülni? Felszólították Orbán Viktort – Távozzon a posztjáról Orbán Viktor egész pályás letámadást intézett a magyar emberek ellen: velük fizetteti meg a Fidesz kudarcos politikájának és folytonos hazugságainak árát. – Kezdte Facebook oldalán közzétett bejegyzését a párt. A Párbeszéd szerint ugyanis a miniszterelnök hazudott az április 3-ai választás kampányában, és hazudik most is, miközben képtelen kezelni a saját hazugságaiból fakadó válságot és káoszt. A PÁRT ÚGY LÁTJA, EBBŐL MÁR CSAK AZT KÖVETKEZHET, HOGY ORBÁN VIKTOR KORMÁNYÁNAK LE KELL MONDANIA.
“Magyarország a reménytelenség és a kiszolgáltatottság országává vált. Nincs már olyan terület, ahol az Orbán-kormány eredményt mutathat fel. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy Orbán Viktor kampányígéretei az emberek megtévesztését szolgálták” – hangsúlyozták. Hozzátették: “A katasztrofális gazdaságpolitikából fakadó infláció, a kata statáriális szétverése, a rezsicsökkentés pánikszerű megszüntetése és az Orbán-csomag többi megszorítása külön-külön is súlyos terheket ró a magyar családokra, de így, együtt teljes kilátástalanságba sodorja őket”. 

AKTUÁLIS:

Főoldal