MOST ÉRKEZETT! Gyászba borult az ország – Szörnyű hírt kaptunk ma estére – NAGYON fiatalon távozott közülünk! Felfoghatatlan ami történt:


Farkas Péter, a 23 éves jászberényi fiú szeptember 15-e óta nem került elő. A hozzátartozói nagyon aggódtak érte, de hiába reménykedtek. A közösségi oldalakon péntek este értesülhettünk a szomorú hírről: “Sajnálattal értesítünk mindenkit hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő. Halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.” A fiatalember a húgával folytatott heves vita után tűnt el.
Péter édesanyja Szűcs Klaudia pár nappal ezelőtt zokogva mesélt fia eltűnésének körülményiről a Borsnak. Hazajött a munkából, akkor még nem volt neki semmi baja. Elmentek Virággal, a húgával kutyát sétáltatni, közben bement egy boltba vett magának egy sört és egy energiaitalt. Amint kijött a boltból furcsán kezdett el viselkedni: ütötte a buszmegállót és kiabálni kezdett a testvérével. Virág bemenekült egy házhoz segítséget kérni, Peti pedig eljött onnan” – emlékezett vissza az édesanya. A vita forrását nem lehet tudni. A szülők semmi előjelét nem látták a fiuk kiborulásának. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal