MOST ÉRKEZETT: Felfoghatatlan TRAGÉDIA történt a magyar Parlamentben pár perce! Sokkolta az országot: - Most jelentették be a borzalmas hírt



Gyászol a parlament, gyászol Orbán Viktor is. Elment a népszerű politikus: - A miniszterelnök közösségi oldalán vett búcsút Hanó Miklóstól, Békéscsaba kormánypárti alpolgármesterétől.„Elment a nehéz idők nagy harcosa. Isten veled, Hanó Miklós!” – írta megemlékező posztjában Orbán Viktor. Hanó Miklós, Békéscsaba alpolgármestere, a Fidesz helyi önkormányzati képviselője, korábbi országgyűlési képviselő 67 éves korában, vasárnap hunyt el. A politikus 1957-ben született az élelmiszeripari szakközépiskola elvégzése után Szegeden tanult, ott szerzett húsipari üzemmérnöki diplomát.
Az egykori Zöldértnél, majd jogutódjánál a Húskernél, utána pedig a Körös-Food Kereskedelmi Kft.-nél dolgozott. 1998 és 2002 között az FKGP országgyűlési képviselője volt. 2010 és 2014 között ismét országgyűlési képviselővé választották, ekkor már a Fidesz tagjaként. 1998 és 2002 között, valamint 2006 óta Békéscsaba alpolgármestere volt – emlékeztet a behir.hu.

AKTUÁLIS:

Főoldal