❗Megrendítő❗ Ebben a pillanatban kaptuk a hírt Vágó István feleségéről Elfogytak a szavak..


Szomorú hírek érkeztek Vágó Juditról: - Vágó István felesége továbbra sem képes feldolgozni szeretett férje elvesztését. Nagyon megnehezíti a mindennapjait a gyász. Most lapunknak elmesélte, hogyan is halt meg a férje: esélye sem volt a túlélésre. Vágó Judit elevenítette fel a tragikus áprilisi estét. Elmondása szerint férjét akkor sem lehetett volna megmenteni, ha épp a műtőasztalon fekszik.
A népszerű tévés április végén halt meg otthonában, váratlanul. Bár halála előtt heteken át köhögött, emiatt elment kivizsgálásokra, de nem találtak semmilyen problémát. Vágó Judit szerint nem is ez okozta a halálát. A 74 éves korában elhunyt tévés a halála előtt még este tízkor is otthon internetezett, majd egyszercsak annyit mondott, hogy fáj valamije és hirtelen összeesett – mesélte a Kiskegyednek Vágó Judit, a kvízprofesszor felesége. Semmilyen betegségéről nem tudtunk, de már több mint hat hete köhögött, ezért sokat könyörögtem neki, hogy menjünk el kardiológushoz, menjünk el tüdőszűrésre. Ezek a vizsgálatok a halála előtt megtörténtek: kardiológusnál másfél héttel, tüdőszűrésen négy nappal előtte voltunk és minden eredmény negatív volt – mondta, hozzátéve:
Sokan szívinfarktusra gyanakodtak a közösségi oldalakon, de nem ez okozta a halálát. A műsorvezető hirtelen fájdalomra panaszkodott, majd a felesége szavai szerint elvágódott. Később derült ki, hogy egy hasi aorta robbant szét, és a kiérkező mentők sem tudtak rajta segíteni. Az özvegynek azt mondták orvos barátai, hogy akkor sem tudták volna megmenteni, ha a műtőasztalon feküdt volna. Vágó Istvánt szűk, családi körben helyezik végső nyugalomra, de tartanak egy nyilvános búcsúztatót is most csütörtökön, a tévés pártja, a Demokratikus Koalíció szervezésében. Erre a család is rábólintott. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal