Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! Kedves mindenki, kedves ismerősök.. Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy szeretett gyermekeim a tegnapi nap elhunytak.. Meghaltak, mert..


Kedves mindenki, kedves ismerősök.. Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy szeretett gyermekeim a tegnapi nap elhunytak.. Gyász: Ötéves fiú és hároméves kishúga, akik négy nappal azután haltak meg, hogy a háztűzben rekedtek. Szerdán történt a lakástűz, amelyben végül sikerült kimenteni Gabrielát és a két gyermekét. Sajnos most érkezett a lesújtó hír:
A válságos állapotban kórházba került két gyermek már a Menyországban játszadozik. A három éves Desiré és az öt éves Louis prestoni otthonukban rekedtek édesanyjukkal, a húszas éveiben járó Gabrielával, és mindhármukat a tűzoltók hozták ki, mielőtt kórházba szállították őket. A lancashire-i rendőrség közleménye szerint a kritikus állapotban lévő, életükért küzdő gyerekek sajnos életüket vesztették.
Az anyuka Gabriela olyan sérüléseket szenvedett, amelyek nem voltak életveszélyesek, és jelenleg is lábadozik. Úgy tűnik, a gyerekek apja, Lucian nem sérült meg a tűzben. 

AKTUÁLIS:

Főoldal