Feldolgozhatatlan TRAGÉDIA történt ma reggel! Szülni ment be a kórházba a magyar híresség, ám sajnos... A szülészorvosok és a rajongók teljesen összeomlottak a történtek miatt:


Ikrekkel volt terhes Melinda, az a híresség, akit sokan ismerhetnek az internetről. A többek között Youtube-on tevékenykedő influencer az egészséges életmód és táplálkozás egyik nagykövete volt hazánkban. Sokan tudták róla, hogy gyermeket vár. 2 napja pedig bekerült a  miskolci kórházba, miután otthonában hirtelen rosszul lett. A legtapasztaltabb szülészorvosok sem láttak ilyet: Melinda gyakorlatilag a harmadik hónaptól már nem tudott lábra állni sem.
Dr. Kovács János szülész-nőgyógyász szerint ez elképesztően ritka eset, a világon is csak kevés példát láthatunk az ilyenfajta terhességre. Az orvosok nem kecsegtették semmi jóval ugyanis nagyon veszélyes még egy egyszerű ikerterhesség is, nem beszélve erről. Ami azonban a műtőben várta őket, arra nem lehetett sem szakmailag sem pedig emberileg felkészülni. Sajnos az öt, ultrahang felvételen látszó babából egyik sem élte túl a szülést. A miskolci édesanya és ifluenszer csodával határos módon azonban túlélte a szervezetét erősen megviselő szülést, bár valószínűleg képtelelen lesz egy jó ideig feldolgozni babái elvesztését.
"Sosem bocsájtom meg magamnak, hogy nem tudtam egészségesen megszülni őket, annyira szerettem volna már a karjaimban tartani a csöppségeket, de úgy látszik a Jóisten nem így akarta" - Nyilatkozta szomorúan az anyuka. - számolt be az igencsak nem mindennapi terhességről a Blikk. - Isten nyugosztalja a kicsi babákat, az édesanyának és családjának pedig kitartást kívánunk, és reméljük, hogy a jövőben életet tud majd adni egy kisbabának. - írta meg a Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal