Hatalmas szomorúság! Feldolgozhatatlan tragédia történt. Most kaptuk a hírt Marsi Anikótól


Két éve annak, hogy Marsi Anikó újra megtalálta a szerelmet és hamar egyértelművé vált, Gyarmati Gábor az a férfi, aki mellett le szeretné élni az életét. Egy ilyen romantikus mese folytatásában az esküvőről és a gyermekáldásról szóló fejezetek következnek ilyenkor. Ugyan tavaly összeházasodtak, a Tények híradósa és párja a negyvenes éveik közepén járva, két-két gyerekkel a korábbi kapcsolataikból, házasságukból nem foglalkoztak a babakérdéssel. Ám a Jóisten közbeszólt, és megtörtént a csoda: Marsi Anikó teherbe esett. – Amikor megismerkedtünk a Gáborral, akkor voltam 46 éves, egy évre rá derült égből villámcsapásként ért, hogy babát várok – avatta be eddig őrzött titkába a Blikket Marsi Anikó, aki úgy gondolta, az ő szervezete már nem képes erre a nem mindennapi csodára.
Éppen ezért nem is hitt a szemének, amikor kiderült, áldott állapotban van. – Annyira nem számoltunk ezzel az eshetőséggel, hogy nem győztem csodálkozni, amikor pozitív lett a tesztem. A nőgyógyászom korábban egyszer azt mondta nekem: Anikó, ha azt látja, hallja, olvassa valahol, hogy ennyi idősen spontán teherbe esnek nők és problémamentesen ki is hordják a kilenc hónapot, azt ne nagyon higgye el. Persze nem lehetetlen, de erre nem árt felkészíteni egy középkorú nő szervezetét. Ezek a mondatok jutottak hirtelen eszembe – vallotta be Marsi Anikó, akit kilenc hetesen ért a következő “forduló”. – Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió – mesélte a Tények híradósa. Anikó nem tagadja, megörült a nem várt csodának, hogy ennyi idősen várandós lett a férjétől, de nem élte bele magát túlságosan, így a baba távozása sem viselte meg őt annyira, mint a szerelmét. – Gábort érzékenyebben érintette, hogy elvesztettük a babát, ő azt hiszem beleélte magát, hogy lehet közös gyerekünk. Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez.
Gábor oda volt, én leginkább csak nem hittem el – emlékezett vissza az érzéseire Anikó, akinek férje elárulta, bizony elfért volna egy újabb gyermek a szívében. – Amikor kiderült, hogy babát várunk, az első gondolatom az volt, hogy az én szívemben van még hely. Négy csodálatos gyerekünk van, Anikónak kettő, nekem kettő. A kislányom és a fiam érkezését is életem legboldogabb napjaiként tartom számon. De boldog lettem volna, ha harmadjára is megtörténik ez velem, velünk, elfért volna egy közös gyermek a szívemben, főleg Anikóval, aki életem szerelme – vallotta be Gyarmati Gábor, aki feleségével a történtek után leült beszélgetni. – El kellett fogadnunk, hogy ez előfordulhat, így el kellett döntenünk, melyik utat választjuk: azt, hogy biztosan nem akarunk gyereket és akkor arra kell felkészülni vagy azt, hogy szeretnénk, és akkor arra. Megbeszéltük Gáborral, hogy nézzük meg, melyik kerül kevesebb hormonbefektetésbe, így elmentem különböző vérvizsgálatokra, ahol kiderült, jók az erre vonatkozó eredményeim, azaz bármelyik pillanatban megfoganhat egy újabb baba. Mi mégis úgy döntöttük, sem ellene, sem érte nem teszünk extra erőfeszítéseket, nem akarunk hormonokat, a Jóistenre bízzuk “az ügyet” és élünk boldogan a sok gyerekünkkel. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal