Döbbenetes tragédia rázta meg az országot ma reggelre! Egy kivételes, és sokak által szeretett ember távozott közülünk fájóan fiatalon! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Egy megyei labdarúgó csapat korábbi reménysége idő előtt távozott az élők sorából A Polgárdi VSE megrendülve tudatta a közösségi oldalán, hogy elment közülünk Tóth Balázs, aki saját nevelésű játékosuk volt. A fiatal labdarúgó alig 31 éves volt, amikor az utóbbi napokban elvitte őt a halál. Korai halál érte egy megyei focicsapat egykori tehetségét A Polgárdi VSE megosztotta a szomorú hírt közösségi oldalán, hogy elhunyt Tóth Balázs, aki saját nevelésű játékosuk volt. A fiatal focista mindössze 31 éves volt, amikor az elmúlt napokban elragadta az élet. "31 éves korában elhunyt korábbi játékosunk, Tóth Balázs Szomorú hírt kaptunk, ugyanis tragikus hirtelenséggel elhunyt csapatunk korábbi játékosa. Felfoghatatlan tragédia ez mindannyiunk számára.
Az isten adjon megnyugvást a szeretteinek, és az őt gyászolóknak.Klubunk nevében ezúton is szeretnénk őszinte részvétünket kívánni Balázs családjának.Nyugodj békében, Balázs!Emlékedet örökre megőrizzük!" - írta a Fejér vármegyei labdarúgó egyesület facebook-oldalán. Egy megyei labdarúgó csapat korábbi reménysége idő előtt távozott az élők sorából A Polgárdi VSE megrendülve tudatta a közösségi oldalán, hogy elment közülünk Tóth Balázs, aki saját nevelésű játékosuk volt. A fiatal labdarúgó alig 31 éves volt, amikor az utóbbi napokban elvitte őt a halál.

AKTUÁLIS:

Főoldal