❗Drámai részletek a délutáni vonatgázolásról: mindenki sírni kezdett, amikor kiderült KI volt az áldozat! - CSAK ERŐS idegzetűeknek:


Drámai részletek a vecsési vonatgázolásról: kiderült, ki volt az áldozat – Fotók a helyszínről. Nem járnak a vonatok a Nyugati pályaudvar és Szeged vonalon, miután egy vonat halálra gázolt egy kerékpárost. A baleset a Vecsés-Kertekalja megállóhelynél lévő vasúti átjárónál történt. Az Intercity járat csütörtökön reggel 9 óra előtt néhány perccel indult a budapesti Nyugati pályaudvarról Szeged irányába, amikor Vecsésnél elgázolt egy biciklist.
A rendőrség információi szerint Vecsés lakott területén kívül közlekedett 2023. szeptember 28-án reggel egy Budapest-Nyugati pályaudvar felől érkező vonat, amikor a fényjelző készülékkel biztosított vasúti átjáróban egy, kerékpárját toló 59 éves gyalogost ütött el. A helybéli férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát. Fotó a helyszínről:
Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal