DRÁMAI HÍR! Szomorú hír jött Oszvald Marikáról. Összetörte az országot és a rajongókat:


Szomorú hírek jöttek a művésznőről: Oszvald Marika gödöllői nyári rezidenciáját súlyos viharkár érte. A beszámolók alapján a vihar jelentős károkat okozott az ingatlanon és a környezetében is. A ház egy része beázott, és a kertben található fák, valamint a kerítés is megrongálódott. Emellett egy faág a villanyoszlopra dőlt, ami miatt több mint két napig áramszünet volt a területen, ami komoly problémát okozhatott. A színésznőnek a vihar miatt további veszteségek is keletkeztek, mivel a hűtőszekrényében tárolt élelmiszerek elromlottak az áramszünet miatt.
Ami a helyreállítást illeti, Oszvald Marika valószínűleg azonnal intézkedéseket tett a károk bejelentése és az ingatlan helyreállítása érdekében. Az ilyen jellegű viharkárokra gyakran van biztosítás, ami segíthet a helyreállítási költségek fedezésében. „Nem sok minden történt, mert nehezemre esnek az ilyen típusú ügyintézések, de a lányom segített nekem. Első lépésben kellett kérni egy igazolást az áramszolgáltatótól, amivel bizonyíthatom a biztosítónál, hogy ötven órán keresztül nem volt áramom” – mondta a Borsnak a művésznő, majd hozzátette: rengeteg étel kárba ment. „Tele volt a fagyasztóm hússal, zöldségekkel, és mivel az is kiolvadt, le kellett egyesével fényképeznem, és mindegyiknek külön-külön az árát is meg kellett jelölnöm, hogy mennyibe került” – mesélte. Aggódik, hogy nem jön ki a pénzből Oszvald Marika kételkedik abban, hogy a neki megítélt összeg elegendő lesz a károk fedezésére.
„A beázásokat már megnézte egy szakember, de hogy az árajánlatban szereplő összeg elegendő lesz-e a helyrehozatalára, kevésbé hiszem. Talán a jövő héten jönnek megcsinálni a tatarozást és az állagmegóvást” – mondta. Jelenleg még mindig nem lehet tudni, mennyibe kerül majd vihar okozta károk helyrehozása, de a művésznő szerint biztos, hogy több százezerről van szó. „Egyelőre nem tudom, a biztosító összességében mekkora összegű kárt számol ki, deaz biztos, hogy több százezer forintos veszteség ért.Abban azért még mindig reménykedem, hogy kijön abból a pénzből, amit megítélnek, és nem kell jelentős mértékben kipótolnom, hogy mindent rendezni tudjak” – mondta. Annak ellenére, hogy súlyos problémákat okozott neki a vihar, próbál pozitívan tekinteni a történtekre.

AKTUÁLIS:

Főoldal