Döbbenetes tragédia rázta meg az országot ma estére! Fájóan fiatalon elment a kis Zsófika... Egyszerűen FELFOGHATATLAN ami történt!!! ILYEN a világon nincs:


Teljesen összetörtek annak a 15 éves lánynak a szülei, akit egy busz gázolt halálra csütörtökön. A kislányt kórházba szállították, de az életét nem lehetett megmenteni. A rendőrségen keresztül közzétett családi nyilatkozat így szól: “Mély fájdalommal és nehéz szívvel jelentjük be, hogy elvették tőlünk szeptember 28-án drága lányunkat, Gyönyörű fiatal lány volt, csodálatos személyiséggel.
Annyira hiányozni fog az egész családjának, a barátainak, osztálytársainak. Anyu mindig fogja a kezed, és mindig apa kis hercegnője leszel. Repülj a magasba, gyönyörű Zsófiánk. Örökké és mindig szeretni fogunk, anyu és apu.” Most speciálisan kiképzett tisztek segítik a családot, hogy megbirkózzanak a gyásszal. A busz sofőrje mindenben a rendőrség rendelkezésére állt, most egyelőre tanúkat keresnek még, hogy kiderüljön, hogyan történhetett a tragédia. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal