18 èvesen lett hajléktalan Tamas. Egyetlen vágya a 18 évesen utcára került fiúnak, hogy tanulhasson.. Szörnyű, hogy jutott idáig: ÍGY segíthet rajta! - RÉSZLETEK:


Vörös Tamás nehéz sorsa jutott, nincsenek szülei, sem barátai, 18 évesen hajléktalan lett. Csak arra vágyik, hogy otthonra leljen és tanulhasson. Egyetlen vágya a 18 évesen utcára került fiúnak, hogy tanulhasson Tamás napokig az utcán élt, a Váci vasútállomáson üldögélt, jelenleg Fónagy István ideiglenesen befogadta, és az emberek összefogásának köszönhetően kapott adományokat is. A fiú saját elmondása szerint nem áll gondnokság alatt és nem szeretne mást, csak szerető otthont és tanulni. Szeretnék iskolába járni, szakmát tanulni – mondta a szűkszavú fiú a Ripostnak.
Jelenleg jó kezekben van; hogy hogyan tovább, az már egy másik kérdés, de egy biztos, ameddig nincs ideiglenes vagy végleges megoldás, addig nem engedjük vissza az utcára – közölte a fiú ideiglenes befogadója, István. „Ne bántsatok, nem érdemlem meg” A visszahúzódó fiú elmesélte, hogy érzései szerint a gyermekotthonban a társai nem voltak vele kedvesek és nem igazán volt barátja sem. Sokan piszkáltak a környezetemben. Anyám elhagyott hatéves koromban, apám nevelt tizenegy éves koromig, de agyvérzésben meghalt – mondta megtörten Tamás, aki azóta felriad álmában és azt kiabálja, hogy „Ne bántsatok, nem érdemlem meg!” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal